Nejnovější recenze ze sekce Zavinovačky
- Měkké, hezký design
- Ruční zavazování, provazy nejsou oddělené od zavinovačky
- Dítě není tolik stažené, jako při zavinování plenou
- Spí klidněji
- Látka je moc příjemná
- Koncovka zipu je za nás nešťastně zakončená, ostřejší hrany škrábou, přetahujeme přes ně oděv dítěte
- Jezdec zipu je strašně dlouhý a trčí. K proužku látky, která by ho měla "uzamknout" se nedostaneme, protože malá má ručky většinou na hrudníčku a pak to tam způsobí hrboly..
Super produkt, funkční, jen by to chtělo doladit zapínání u krčku dítěte :)
Zimní nožičkový spací pytel jsem zakoupila jako alternativu pro aktivní noční dítě, které se permanentně zamotávalo do deky nebo peřinky. Sleepy vak má velmi příjemný materiál s originálním designem.
- Příjemný materiál
- Pohodlný střih
- Výběr velikostí
Syn noci velikost 80/86 a koupila jsem nejdřív spací pytel 70 cm - ten je ale příliš velký a volný. Proto jsem koupila i spací pytel 60 cm a ten o hodně menší- už teď mu z něj lezou chodidla. Ale jinak je spací pytel super, příjemný a hebký materiál s celoročním využitím.
- Kvalitní zpracování
- Krásný design
- Žádná
Máme již velmi dobrou zkušenost s kvalitním materiálem . Doporučuji.
top kvalita, top materiál
Zavinovačka má krásný holčičí jemný vzor, a hlavní výhodou je šněrování. Miminko je v zavinovacce krásně zachumlané, nevykope se, nikde se nic nerozlézá jako u rychlozavinovaček se suchým zipem. Miminko se mnohem snáze zahřeje a má pocit bezpečí, protože zavinovačka jde utáhnout podle potřeby. Na zavinovačce je cedulka ruční praní, které jsem si nevšimla, vyprala na 40 a nic se nestalo.
Zatím není co hodnotit... zboží zatím nepřišlo.
Pěkná, pěkný motiv i materiál. Poměr cena - kvalita velmi dobrá. Celkově naprostá spokojenost.
GADEO zavinovačka TEDDY tyrkys
Přidáno: 31. prosince 2022
(naposledy upraveno 31. prosince 2022)
Zakoupeno v GADEO.CZ
Bezvadně ušité
Praktický a příjemný spací pytel pro miminko.
- Větší volnost pohybu nohou než v klasickém spacím pytli
- Jen pro větší děti, hodila by se mi mnohem menší velikost
- I když je pytel na jaro/podzim, čekala bych ho trochu teplejší
Hodila by se mi velikost S ze zimní kategorie. Nebylo. Jen v kategorii jaro/podzim byla jediná velikost M, což je i tak stále velké. Je to škoda, pytel s nohavicemi nemusí nutně používat jen chodící děti, dcera ještě ani neleze, ale ráda si chytá chodidla, proto jsem nechtěla klasický spací pytel. Navíc jaro/podzim není tak teplý, takže budu muset ještě přidat punčošky. A to jsme v teplotním rozmezí udávaným pro tento pytel.
- Jako výhodu bych zmínila asi jen líbivý motiv
- Výplň není prošitá
- Vhodné jen na občasné použití
- Jemný zip
Pytel je hezký, ale trošku nepraktický. Vzhledem k tomu, že je pro menší děti, tak zip by mě být trošku odolnější, s většími zuby. Výplň není prošitá, takže nevydrží moc praní. Doporučuji spíše dát do čistírny, než prát v pračce.
- Úžasný. Krásně teplý.
- Praktický
- Teplý
- Spací pytel je nádherný
- O kvalitě zpracování není pochyb
- Super tlustý dvoucestný oboustranný a krásně krytý zip - dobře se zapíná. Jiné pytle co máme, mají jednostranný zip a navíc tenký - hůř se zapíná
- Líbí se mi, jak je pytel krásně ke krku. U některých jiných pytlů mi přišel otvor na hlavu a ručičky zbytečně velký
- Vyšší cena
- Přijde mi, že nohavičky jsou docela úzké. Že by mohly být širší kvůli pohodlí. Ale to je dojem, zatím užíváme krátce.
- Oproti klasickému pytli mám trochu obavu, aby neměl syn studené nožičky až povyroste. Rostoucí konce jsou tenoučké, tak úplně nevím, jak nožky zateplit
Ráda podpořím kvalitní českou výrobu
- Kvalitní zpracování
- Krásný design
NATULINO Spací pytel s nohavicemi jaro leto velikost NATURALS LATTE GOTS
Přidáno: 6. prosince 2022
(naposledy upraveno 6. prosince 2022)
Zakoupeno v MamaPlace
- Úžasný materiál, krásně měkký, moc příjemný
- Zip se nezadrhává, snadno se zapíná
- Zapínání zipu od krku směrem dolů, usnadní přebalování
- Zip u krku je krytý, nehrozí poškrábání
- Věřím, že nám vydrží velmi dlouho. Kupovala jsem pro 18 měsíčního syna a je tak na spodní hranici velikosti, může ho používat klidně ještě rok nebo dva.
- Klasický pytel na spaní syn nesnese, tento úplně v pohodě.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »